Skolvalet 2017

Bra att veta inför det kommande skolvalet 2017.

Inför skolvalet 2017

Vi får många frågor om hur det ser ut med antalet lediga platser på Vaksalaskolan inför läsåret 2017/2018. Vi har sedan många år tillbaka kunnat konstatera att Vaksalaskolan är en populär skola som många elever söker till. Som det ser ut i dagsläget kommer vi inför nästa läsår att ha våra största intag i förskoleklass samt i åk 7. I övriga årskurser kommer det till största del att handla om enstaka lediga platser pga. att elever flyttar.

Om du idag går på en skola som bara erbjuder plats upp till åk 6 och är intresserad av att börja här hos oss nästa läsår finns det därmed möjlighet för dig att erbjudas en plats framförallt i åk 7. Det du kan göra för att förverkliga detta är att söka till Vaksalaskolan i och med skolvalet 2017!

Mer information om kommande skolval kommer att skickas ut centralt och närmare själva valet.

Andreas Kembler

20 oktober 2016