Gymnasiemässa HT 2021

Gymnasiemässa på Studenternas Utomhusmässa för årskurs nio

Mässan är den 30 september 2021 klockan 9.00 till 9.50 för årskurs 9 på Vaksalaskolan. Det är utomhus, fast under tak, på Studenternas. Elever och mentorer tar sig in via ingång M, som finns på kortsidan mot Stadsträdgården. Utgången är på motsatta sidan av arenan.

Ta gärna med en jacka eller tröja eftersom det är utomhus. Tyvärr får inga vårdnadshavare besöka mässan på grund av det rådande pandemi. Eleven tar med sig en egen kasse eller väska för att kunna bära gymnasiematerial den får på mässan.

Anpassningar utifrån det rådande läget med covid-19

Smittskyddet har gett godkännande att anordna en mässa utomhus. Mässan delas upp under två dagar och grundskoleeleverna samt elever som går på introduktionsprogram blir tilldelade en tid på ca 50 min./grupp.

Viktigt att alla skolor håller sin sluttid för att undvika trängsel och att alla tar sitt ansvar och följer direktiven för det rådande läget.

Håll ihop klasserna

I så stor utsträckning som möjligt ska eleverna hålla ihop med sin klass och undvika att blanda sig med andra klasser. Mentor eller medföljande lärare samlar ihop klassen innan ni går in på mässområdet.

Besök en monter

Det är inte tillåtet att besökande elever kliver in i montern. All dialog måste hållas med behörigt avstånd. Viktigt att hålla avstånd.

Handsprit kommer att finnas på flera ställen i mässområdet.

7 september 2021